Descobreix els sons i els ritmes tocant l'harmònica

El llibre HarmonicusL'harmònica és un instrument ideal per a un primer contacte amb la música. Per això, a través de l'Harmonicus, us proposem d'obrir les portes del meravellós món dels sons i dels ritmes. Tocar un instrument no és sempre fàcil, sobretot al principi. Requereix una mica de dedicació i de pràctica que, en el cas de la mainada, és recomanable de reforçar amb l'ajuda dels adults. El mètode didàctic Harmonicus consisteix en tres elements: un llibre (amb melodies escrites tant en notació musical tradicional com en el nou sistema de quadres i colors), una harmònica de la prestigiosa casa alemanya Hohner i un disc compacte amb les melodies enregistrades. Aquest CD conté les deu cançons populars catalanes que es presenten al llibre, en dues versions. La primera tocada amb l'harmònica, i la segona únicament amb l'acompanyament musical, perquè pugueu fer les vostres interpretacions. Aspireu, bufeu, seguiu les instruccions i deixeu-vos portar.

La família Harmonicus

Hi ha diverses versions de l'Harmonicus. De moment trobareu l'Harmonicus en versió catalana i en versió castellana. Cada llengua té les seves pròpies cançons populars i l'Harmonicus les ha adaptat per a l'harmònica. A la web trobareu partitures d'altres llengües i cultures.

Versión de Harmonicus en castellano

Versión de Harmonicus en castellano

L'autor

Sergi RayaSergi Raya Vilà és l'autor de l'Harmonicus. No li agrada gens ser el protagonista, així que per conèixer-lo el millor que es pot fer és endinsar-vos en el món dels ritmes i els sons.
Petits i grans, gaudiu de la música amb l'Harmonicus!

Web, posicionament SEO i Comunicació Digital DeMomentSomTres Comunicació 3.0Theme based on Simple Themes